lauantai 6. helmikuuta 2016

Tammikuu -16

Ensimmäinen kahdestatoista osa vuodesta kulunut!

Tammikuussa luin viisi kirjaa:

1. Nadja Sumanen: Rambo (238 sivua)
3. Tuija Lehtinen: Laura ystäväni (Laura #4) (202 sivua)
4. Sara Ryan: Empress of the World (213 sivua)
5. Tittamari Marttinen: Välituntirakkautta (51 sivua)

     Rambo oli todella hyvä kirja. En enää hirveästi muista  ajatuksistani kirjasta, koska luin sen alkukuusta, mutta päähenkilöön samaistuin, ja kesästä mökillä oli kiinnostavaa lukea.
     The Child's Elephant ei ehkä parhaimpia kirjoja ollut, mutta pidin etenkin savannin ja sademetsien kuvauksesta sekä tunnelmasta.
     Laura, ystäväni jatkoi teini-ikäisen Lauran elämästä, ja tällä hetkellä sarjaa on kivoin lukea, koska olen samassa iässä. Kirja oli hauska, ja romanttinen.
     Empress of the World oli myöskin hauska, mukava ja haikeakin kertomus yhdestä kesästä ja kahden tytön rakkaustarinasta.
     Nappasin Välituntirakkautta nopeaksi luettavaksi, mitä se olikin. Vaikka novellit olivat suunnattu ehkä pari vuotta nuoremmille ja olivat aika yksinkertaisia, niitä oli kuitenkin mukava lukea. :)

Tammikuussa katsoin myös pari elokuvaa: Kirjavarkaan uudestaan (niin ihana ja haikea!), uudestaan myös Annien, joka ei ehkä uudempaa versiota päihitä mutta oli siltikin tosi hyvä, ja NannyMcPheen, joka oli myöskin aivan ihana ja päihittää puolestaan todellakin jatko-osansa! :D

Tunnelmansa puolesta tammikuu ei ihan parhaita kuukausia ollut. Ahdistuksia syntyi, vietin aikaa pääasiassa oman pääni sisällä vatvoen samoja ajatuksia uudelleen ja uudelleen... Mutta edistystäkin tapahtui. Tunsin ehkä enemmän kuuluvani porukkaan ja kielitaitoni parantuneen. Näin tammikuun voisi varmaankin tiivistää. :)

Helmikuussa aion lomailla etelän maissa, ahertaa lisää koulussa (huoh...) ja lukea paljon kirjoja, nytkin on jotain kolme kesken! Jos vielä ystävystyin vähän helpommin muiden kanssa, olisi kiva... Onneksi tänään tapahtui edistystä, ystäväni tuli meille leipomaan! =)

Onnellista helmikuuta teillekin! <3 Miten aiotte viettää lomaa?
Kuukauden kysymys: Pidättekö enemmän laskiaispullista vai Runebergin tortuista? Jos laskiaispullista, niin millä täytteellä?
(Outo kysymys :D Itse pidän enemmän Runebergin tortuista, mutta maistoin kyllä viikko sitten ihania laskiaispullia! Ja mieluiten hillolla ja mantelimassalla.)

2 kommenttia: