sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Helmikuu -15

Helmikuussa luin yllättävän paljon kirjoja, jos vertaa tammikuuhun. :) Se johtuu varsinkin lukumaratonista. Luin siis 5 kirjaa:

1. Käthe Recheis: Lena - Unser Dorf und der Krieg (312s)
2. Terhi Rannela: Läpi yön (284s)
3. Silvia Rannamaa: Kadrin päiväkirja (199s)
4. Enid Blyton: Viisikko karkuteillä (160s)
5. Terhi Rannela: Amsterdam, Anne F. ja minä (199s)

Sivuja tuli vähän yli tuhat, en jaksa laskea tarkemmin. Mikään niistä ei ollut huono vaan kaikki olivat jollain tavalla hyviä. Paras oli ehkä kuitenkin Lena, sodan aika ja tunnelma veivät voiton. Viisikkoon oli kiva palata vuosien jälkeen ja Terhi Rannelaa jatkaa. Kadrin päiväkirja oli myöskin mukava, postaus kirjasta tulee jossain vaiheessa, tai sitten ei.

Näin helmikuussa joitakin elokuvia, kuten The Sound of Musicin pitkästä aikaa (hyräilen edelleen sen lauluja!). Eilen katsoin Magic in the Moonlightin uudelleen, joka edelleen oli hyvä, pienistä outouksistaan huolimatta. Lisäksi katsoin kipeänä ollessani Regina Linnanheimon ensimmäisen pääosaroolielokuvan Kun isä tahtoo (1935). Vanha elokuva, silti yllättävän hauska :D

Muuten helmikuussani oli vaihtelevia tunnelmia, hiukan epätoivoa ja pelkoa, kuten eilinen postaus voi kertoa. Hiihtoloma rentoutti hetken ajan ja oli odotettu. Viime keskiviikko oli ihana, näin kaksi hyvää kaveriani pitkästä aikaa! Kiitos teille elokuvasta, jos luette tämän! :) (Ette taida lukea, en ole maininnut blogistani :/ )

Ajattelin maaliskuussa ainakin lukea keskeneräiset kirjat loppuun, Olympoksen sankareiden viimeisen osan, jos ikinä onnistun saamaan sen varauslistalta. Taistelu vapaa-ajasta pahenee varmaan koulun ja harrastusten kanssa, pidän pintani! Pitäkää tekin!

Pölinän jälkeen: Hyvää maaliskuuta! Mitäs kirjoja ajattelitte lukea? :)


4 kommenttia:

 1. Sain tässä juuri lahjaksi muutaman englannin kielisen kirjan, yksi niistä on Gods and Warrors sarjan kirja, The Eye of the Falcon, ja toinen kirja on The Serpent's curse, The Copernicus legacy -sarjasta. Niitä sitten lukemaan, ja Outolintu pitäisi myös lukea, (miljoonatta kertaa) samoin se kirja, jota sinä suosittelit. Voisi myös, taas kerran, katsella sen The sound of musicin. <3 Mutta voimia sinulle, ja hyvää maaliskuuta sinnekinpäin. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut tuosta Gods and warriors-sarjasta ekan kirjan sekä toista sarjaa samalta kirjailijalta (joka on muuten yksi lempisarjoistani) :D Katso vain Sound of Music, itse aion katsoa yhden lempielokuvistani :)

   Poista
 2. Haa, englanniksi vai suomeksi? Ja mikä sen toisen sarjan nimi on? :')

  VastaaPoista