sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Naisten aakkoset: L

Naisten aakkosissa tehtävänä on etsiä naisia jokaisella aakkosten kirjaimella. Haasteen on aloittanut Tarukirjan Margit. 

Jatkan haastetta taas pienen tauon jälkeen. Olen kirjoittanut jo kirjaimista ABCDEFGHIJ & K

I Kuka on suosikkikirjailijasi?

- Helppo vastaus: Lucy Maud Montgomery. Olen tainnut lukea hänen kaikki suomennetut teoksensa ja jotain englanniksikin. Tämän kouluvuoden tavoitteenani on lukea Anna-sarja uudelleen, sillä luin ensimmäiset kirjat viimeksi viisi vuotta sitten. Kirjoitin Anna ystävämme -kirjasta täällä. :)

II Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka nainen joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?

-Juurikin tällä hetkellä kuuntelen Lalehia, johon tutustuin tämän vuoden toukokuussa, ja joka nousi nopeasti suosikikseni. Laleh Pourkarim on iranilais-ruotsalainen laulaja, joka kirjoittaa, säveltää ja tuottaa itse. Hän laulaa ruotsiksi, englanniksi ja persiaksi, nostan hattua! Lalehin musiikissa minua puhuttelee eniten vakavat teemat sekä hienot lyriikat ja sävelet. Toivoisin pääseväni joskus hänen keikalleen Ruotsiin. <3

"Just because it's black in the dark/
Doesnt't mean there's no colors" - Colors

III a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustua paremmin?

Haluaisin nähdä joitain vanhoja suomalaisia elokuvia, esimerkiksi Regina Linnanheimon tähdittämiä filmejä. 

8 kommenttia:

 1. Ajattelinkin heti otsikon nähdessäni, että taidan saada kuulla Montgomerystä. Mites se "luen yhden Anna-kirjan kuussa" on nyt sujunut? 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin laitanko Montgomeryn L:än vai M:än. :) Kiitos kysymästä, yhden kuukauden joudun hyppäämään välistä ajanpuutteen vuoksi, mutta ajattelin lukea kolmannen nyt joululomalla.

   Poista
 2. Kiva, että jatkat taas. Montgomery on rakas minullekin.

  VastaaPoista
 3. Juu jatkan, on vain ollut kiireitä ja motivaation puutetta tänä syksynä. On mukavaa, kun moni bloggaaja pitää Montgomeryn kirjoista. :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin tulen hehkuttamaan Montgomerya :D Annan lukeminen ennen kirjoituksia oli parhaita tekemiäni päätöksiä <3 heti ahdisti vähemmän. Pitäisi jatkaa uusintalukua, seuraavana vuorossa ihana Annan unelmavuodet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että Annojen lukeminen rentoutti ennen kirjoituksia. :D Ehkä pitäisi itsekin kokeilla ensi vuonna tai sitten otan jonkun muun Montgomeryn kirjan. Sama minulla! :)

   Poista
 5. Voih, Montgomerya ei voi ylistää liikaa! :,) Voisin ennen kirjoituksia tarttua Anna-kirjoihin itsekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain, kiva että täältä kommenteista saa vinkkejä! :)

   Poista