sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tammikuu 2015

Minäkin teen sitten tällaisen koosteen, kun niitä on niin hauska lukea! :) Katsotaan tuleeko tästä perinne vai pelkästään silloin tällöin -postaus...

Luin tammikuussa 2 kirjaa loppuun:
1. Jacqueline Wilson: Kuin kaksi marjaa (192s)
2. Jane Austen: Emma (615s)

En paljoa lukenut, koska sen verran meni Emmassa aikaa. Molemmat kirjat olivat hauskoja ja hilpeitä, mutta kyllä Emma oli vähän parempi ja hyvä avaus Jane Austenin lukemiselle :) Joitakin kirjoja ehdin aloittaa ja jatkan niitä nyt helmikuussa :) Onneksi on hiihtoloma!

Muuta tammikuussa kokemaani... Stressiä aika monesta syystä, mutta myös iloa ja kavereita. Kaksi teatteriesitystä (Mamma Mia! ja Pikkukaupungin noidat) sekä muutama elokuva. Tunne, kun lumi vuoroin sataa, vuoroin sulaa pois :( Onneksi meillä nyt pyryttää! Taas talvi!

Uusia kirjoja, joita sain: Kerstin Gierin Safiirinsini kirjaston poistohyllyltä, sekä:The Jane Austen Handbook, jonka äiti toi ulkomailta! Kertoo muun muassa, kuinka olla morsian 1800-luvun alussa tai kuinka vältellä ei-haluttua tanssiparia. :) Interesting!

Hyvää ja kirjaisaa helmikuuta teillekin!

4 kommenttia:

 1. The Jane Austen Handbook. Mä. Haluan. Ton. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sen saa tilattua jostain nettikaupasta :) Amazon? Kustantajan osoite on www.quirkbooks.com

   Poista
 2. Oi tuo Jane Austen Handbook - oletpa saanut aarteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja se kertoo vanhasta ajasta, jossa olen varmaan koko elämäni ajan halunnut asua! Pääsenpä vielä jotenkin syventymään siihen maailmaan...

   Poista