keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Annie (2014)

Kiinnostus heräsi: traileri

Annie on orpotyttö, joka asuu muiden tyttöjen kanssa ilkeän neiti Hanniganin luona. Hän on elämäniloinen ja odottaa uskollisesti tietoja vanhemmistaan. Samaan aikaan pormestariehdokas Will Stacks tekee kampanjan saadakseen ääniä ja päättää ottaa hoteisiinsa tytön, jonka pelasti kadulla: Annien. Tämä saa siis hetkeksi ylellisen elämän. Mutta entä kun Will alkaakin kiintyä Annieen? Ja tämän biologiset vanhemmat?

Musikaali, taas kerran! Tämä ei siis ole yksi niistä kolmesta/neljästä jotka aion tänä kesänä katsoa (ja joista kaksi muuten kävin ostamassa tänään ihan vain mainitakseni :D) Laulut olivat tässä ihan parhaita. Pidin ehkä eniten lauluista "Tomorrow" ja "Opportunity". Annien näyttelijä osasi laulaa tosi hyvin! 

Mistä tulikin mieleeni, että suosittelen elokuvaa original-muodossa. Itse katsoin sen dubattuna, mikä oli vähän outoa näytellyssä elokuvassa. Laulut olivat taas englanniksi, mikä oli hyvä juttu, mutta niissäkään ei ollut suomenkielisiä tekstejä, joten en ymmärtänyt tai saanut selvää paljoakaan.

Itse tarinakin oli ihana <3 Se ei ollut hurja mutta tunteikas, ja jotenkin kyynelet tunkivat silmäkulmista lopussa sekä joka laulun kohdalla! Henkilöt olivat erilaisia, ja jotkut hyviltä näyttävät olivatkin "pahoja" ja pahoilta taas hyviksiä. Esimerkkinä tyttöjen holhoaja Colleen Hannigan, joka oli häijy pilalle menneen elämänsä vuoksi, mutta pohjimmiltaan kuitenkin hyvä ihminen. Cameron Diaz näytteli tätä taitavasti.

Päällimäisenä elokuvasta jäi romantikkona mieleen Willin sekä tämän assistentin Gracen rakkaustarina. Seurasin sitä etupäässä, vaikka tärkein elokuvassa olikin Annien ja Willin kiintymys toisiinsa. Grace jäi minun mieleeni äidillisenä hahmona loppuillaksi. <3 Kaikin puolin siis upea elokuva!

Ohjaaja: Will Gluck    
Käsikirjoittajat: Will Gluck, Aline Brosh McGenna 
Perustuu: aiempiin musikaalielokuviin ja -näytelmiin "Annie", Harold Grayn sarjakuvaan "Little Orphan Annie"   
Annie: Quvenzhané Wallis     Will: Jamie Foxx
Grace: Rose Byrne     Guy: Bobby Cannavale    
Colleen Hannigan: Cameron Diaz

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä! Haluan katsoa tämänkin :D Ja joo, itsekkin pidän enemmän noista alkuperäisistä äänistä. Juutuin tuonne youtubeen siksi aikaa, että monet väittivät jotain vanhempaa elokuvaversiota tästä paremmaksi, onko sulla mitään käistystä tuosta vanhemassa versiosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole harmi kyllä, nekin voisi katsoa joskus, mutta pidän kyllä tätä nyt niin hyvänä ja "ainoana oikeana", etten halua niiden olevan parempia! :D Katsokatsokatso!

   Poista
 2. Grace? Kenties meidän Greis? :D Meidän yp onkin supernäyttelijätähti! :3
  Kuulostaa hyvältä musikaalilta, pitääpä katsoa. Sun teksteistä aina innostuu kun osaat kertoa kirjoista ja elokuvista niin hyvin ja just niitä kiinnostavia asioita, että on pakko itsekin aina katsoa/lukea. :D Riippuu toki sarjasta/elokuvasta, mutta suurimmilta osin on mulla herännyt mielenkiinto.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida olla meidän Grace, mutta minullekin tuli mieleen sama nimi... :D Katso, tykkäät varmasti! Ja kiitos, hienoa jos nämä innostavat katsomaan tai lukemaan :)

   Poista