keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Etsin joulutunnelmaa...

Loma on vihdoin alkanut!

Ihanaa todeta pitkän syksyn jälkeen, että voi vihdoin rentoutua kokonaan! (Yritetään unohtaa fysiikan läksy... Kukaan ei tule tekemään sitä.)

Jollakin tavalla sitä kuitenkin toivoisi, ettei... En edes tiedä mitä. En todellakaan jaksaisi mennä kouluun, tehdä kokeita, yrittää kuulua joukkoon, vaikken kunnolla kuulu. Toisaalta en jaksaisi viettää kolmea viikkoa kotona ilman ketään ystävää. Koulussa olen saanut nyt pari melkein-ystävää, joihin olisi kivaa tutustua paremmin. (Miksi minulla on tapana jaotella ihmiset?) Lisäksi Suomen-matka ei ihan onnistunut joululomaksi, kuten olin toivonut... Liian paljon stressiä siitäkin.

Suomen kavereiden kanssa on onneksi pidetty yhteyttä kirjein, sähköpostein kuin kännykänkin avulla, johon kyllä valitettavasti alkaa syntyä riippuvaisuus... Hankkiudun siitä sitten eroon kesällä, ja ehkä nyt talvellakin joksikin päiväksi. Kiitos kuitenkin ystävälleni, jolta sain yllättäen postikortin, samoin teille, jotka skypetitte kanssani erään illan. <3 Oli muuten tosi outoa puhua melkein kasvokkain ensimmäistä kertaa neljään kuukauteen.

Meillä on ollut kuusi jo pari viikkoa, suurin osa pipareista poltettu ja toivomuslistat tehty. Tähän aikaan viime vuosina olen jännittänyt joulua jo hirveästi. (Aatonaatto!!) Nyt ihmettelen ennemminkin, miten voi olla, että aatto on jo huomenna. Täällä(kään) päin maailmaa ei ole lunta, ei tosin olettaisikaan olevan, mutta jollain tavoin en ole vielä löytänyt joulumieltä ja -tunnelmaa. No, ehkä huominen vähän avittaa asiassa.

Tämä joulumme on muutenkin vähän erilainen: päätimme, että saisimme lahjat vasta jouluaamuna, jotta tulisi kokeiltua vähän erilaista. Pikkusisarukseni vuoksi teimme lopulta ratkaisun, jossa joulupukki suostutellaan käymään meillä jo aattoiltana käymässä ja tuomassa kaikille silloin jo yhden lahjan. Kyllä, hiukan erilaista tänä vuonna. :'D Itselläni lahjatoiveet ovat tosi epäselvät kuten aina, mutta haluaisin saada niin karkkia, kirjoja, jotain vanhaanaikaan liittyvää kuin jonkin CD-levyn, oli se sitten musikaalien lauluja tai Haloo Helsinkiä.


Moni blogi näyttää hiljentyvän nyt joulun ajaksi, minkä ymmärrän hyvin. Katsotaan teenkö niin itsekin vai pommitanko teitä postauksilla vielä joulupöydässäkin. Joka tapauksessa:

Hyvää joulua jokaiselle, joka blogiini on vaivautunut pistäytymään, ja totta kai teille muillekin asukeille! <3

2 kommenttia:

  1. Hetkinen... "neljään kuukauteen"?!! Ei siitä niin kauaa ole... ei voi olla, ei ei ei ei... *järkyttyy*

    :D Aivan vapaasti saat minua ainakin pommittaa postauksilla! Hyvää joulua sinullekkin :3

    VastaaPoista